Corona
Veilig langskomen blijft zeker mogelijk!

Gevelbekleding

De perfecte uitstraling met
kwalitatieve gevelbekleding

Een mooie gevelbekleding maakt je woning echt af. Een renovatie met eventueel gebonden asbestverwijdering of een nieuwbouw? Dankzij de verschillende duurzame en te combineren materialen maak je er helemaal jouw ding van.

Gevelbekleding in vezelcement sidings van het merk Cedral click wood

Vezelcement

Wil je graag die oude asbestleien laten verwijderen of gewoon je woning een andere look geven? DAZ CONSTRUCT is erkend aannemer voor vezelcement gevelbekleding, 1 van de mogelijke materialen.
 
Vezelcement is een makkelijk te plaatsen, duurzaam materiaal met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het heeft een isolerende werking en is ook heel onderhoudsvriendelijk. Vezelcement sidings zorgen voor een ijzersterke afwerking van je woning.
Gevelbekleding in Rockpanel verlijmd

Rockpanel

Gevelplaten uit Rockpanel kan je buigen en vormen en worden veel gebruikt bij moderne nieuwbouw. Het is een veelzijdig materiaal dat je naast gevelbekleding ook kan gebruiken voor bv. terrasoverkappingen en plafonds van een carport.

Rockpanel is zeer duurzaam en enorm isolerend. Net zoals vezelcementplaten en Trespa kan je dit in een specifiek patroon laten verzagen. Alle plaatmaterialen kunnen trouwens verlijmd worden zodat er geen schroeven zichtbaar zijn.

Gevelbekleding in afrormosia hout

Hout

Hout is een warm materiaal met veel karakter. Zowel natuurlijk duurzaam hardhout als thermisch gemodificeerd hout vragen quasi geen onderhoud. Een volledige gevel in hout of houten sidings als eyecatcher in combinatie met andere materialen? Aan jou de keuze!

We werken met een geventileerde gevel. Om een lijnenspel te creëren, kan er een voeg worden ingefreesd. Een open voegstructuur - waarbij je het onderliggend materiaal kan zien door de houten gevelbekleding door - wordt bij hout vaak gebruikt.

Gevelbekleding in Trespa

Trespa

Voor hedendaagse nieuwbouw is Trespa een interessante optie. Het geeft je woning een moderne uitstraling en heeft als materiaal ook een aantal grote voordelen.

Trespa is duurzaam en erg onderhoudsvriendelijk. Het is een soort HPL (High Pressure Laminate) en is erg sterk. Een stevige storm meer of minder maakt alvast geen indruk. Het is krasvast en komt om die reden ook met een iets hoger prijskaartje dan bv. Rockpanel.

Gevelbekleding in aluminium van het merk Mato

Aluminium

Ook aluminium is een graag gezien materiaal bij moderne nieuwbouw. Aluminium is een licht maar sterk materiaal en ook erg onderhoudsvriendelijk.  Deze duurzame en milieuvriendelijke oplossing geeft je woning een bijzonder moderne uitstraling.

Wat een geventileerd aluminium systeem betreft, gaat DAZ CONSTRUCT voor Mato, Alinel en Renson EU . Graag vlak of liever één van de verschillende afwerkingsprofielen? Het eenvoudig en onzichtbaar kliksysteem zorgt voor enorm veel mogelijkheden.

Oude gevels en daken zijn vaak bekleed met gevelbekleding uit asbest. Wij verwijderen deze asbestleien of asbestplaten veilig en vervangen deze door een nieuwe geïsoleerde en geventileerde gevelbekleding of gevelbeplating.

Asbest

Oude gevelbekleding uit panelen of leien bevatten vaak asbest. Omdat asbest een aanzienlijk gezondheidsrisico inhoudt, is een gevelrenovatie sterk aan te bevelen.

Wij verwijderen uw hechtgebonden asbesten gevelbekleding op een veilige manier. Daarna plaatsen we gevelisolatie en een mooie, nieuwe gevelbekleding naar keuze. 

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Onze gevels worden geplaatst met een geventileerde achterstructuur volgens het Isofinish® concept, met gevelisolatie, een zelfdragende draagstructuur en regelbare gevelschroeven van Borgh. Door de plaatsing van een geventileerde gevel kunt u nog voor zeer lange tijd blijven genieten van een mooie gevel en een lagere energiefactuur.

DAZ CONSTRUCT BV

 
BE0780.552.763
RPR Leuven

Partners